Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Milbona

Classic 24 Triangles

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1004 kJ
12%
240 kcal
Rasvaa
19,50g
28%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
14,000g
70%
Hiilihydraatit
7,00g
3%
Sokereita
7,00g
8%
Proteiinia
9,00g
18%
Suola
1,80g
30%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 25 heinä 21 04.24 ap.
12%
GDA:sta*
(240 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (12%)
 
Rasvaa (73%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
240
Rasva
19,5g
Hh
7g
Prot
9g
Kohteessa 100 g on 240 kaloria
Kalorien jakautuminen: 73% rasva, 12% hh, 15% prot.

Luokkaan Milbona ja Juusto liittyvät:

Maasdamer Viipaleina
Edamjuustoviipale
Kultajuusto
Processed Cheese With Black Pepper
Edam In Slices
Mozzarella
  Näytä lisää tuotteita: Milbona Juusto

Lisää Milbona tuotteita:

High Protein Raspberry Pomegranate
Sulatejuusto 9%
Yrtti Sulatejuusto
Ayran
Proteiinirahka
  Näytä kaikki tuotemerkin Milbona tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
Cheddar-juusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Patros Salaattijuusto
Filos Halloumi Ranskalaiset
Pirkka Kevyt Edamjuustoviipale
Babybel Mini Protein
Fontana Grilloumi
Coop Emmentaler Juustoraaste


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.