Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Milbona

White & Blue Mould Cheese

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1690 kJ
20%
404 kcal
Rasvaa
38,00g
54%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
26,800g
134%
Hiilihydraatit
0,10g
0%
Sokereita
0,10g
0%
Proteiinia
14,90g
30%
Suola
1,65g
28%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 24 heinä 20 01.34 ap.
20%
GDA:sta*
(404 cal)
20% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (85%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
404
Rasva
38g
Hh
0,1g
Prot
14,9g
Kohteessa 100 g on 404 kaloria
Kalorien jakautuminen: 85% rasva, 0% hh, 15% prot.

Luokkaan Milbona ja Sinihomejuusto liittyvät:

Sini Homejuusto

Lisää Milbona tuotteita:

Edam In Slices
Maasdamer Viipaleina
High Protein Raspberry Pomegranate
Sulatejuusto 9%
Yrtti Sulatejuusto
  Näytä kaikki tuotemerkin Milbona tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Sinihomejuusto:

Sinihomejuusto
Gorgonzolajuusto
  Näytä lisää kohteen Sinihomejuusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Food Market Herkku Kana-Aurajuustosalaatti
Kalaneuvos Savulohiherkku Sinihomejuusto
Herkkutilan Parhaat Sinihomejuusto
Kivikylän Sinihomejuusto Täytetty Lihapulla
Saarioinen Kinkku-Homejuusto-Ananaspizza
Rainbow Valko-Sini-Homejuusto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.