Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1464 kJ
18%
350 kcal
Rasvaa
2,40g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,500g
3%
Hiilihydraatit
66,00g
25%
Sokereita
0,70g
1%
Kuitua
7,0g
Proteiinia
12,00g
24%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 18 helmi 15 02.04 ap.
18%
GDA:sta*
(350 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (80%)
 
Rasvaa (6%)
 
Proteiinia (14%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
350
Rasva
2,4g
Hh
66g
Prot
12g
Kohteessa 100 g on 350 kaloria
Kalorien jakautuminen: 6% rasva, 79% hh, 14% prot.

Luokkaan Myllärin ja Jauhot liittyvät:

Gluteeniton Pizzajauho
Ruisjauho
Gluteeniton Vaalea Jauhoseos
Gluteeniton Kaurajauho
Tumma Sämpyläjauho
Kaurasämpyläjauho
  Näytä lisää tuotteita: Myllärin Jauhot

Lisää Myllärin tuotteita:

Kanapata-Ainekset
Villikaura
Pala Mysli
Pitkäjyväinen Kaura
Murotyynyt Kaura-Banaani
  Näytä kaikki tuotemerkin Myllärin tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Jauhot:

Valkoiset Jauhot
Täysjyvävehnäjauhot
Valkoinen Vehnäjauho (Kaikkiin Tarkoituksiin)
  Näytä lisää kohteen Jauhot ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Aduki Luomu Carob Jauhe
Salliselta Maissijauho
Viljatuote Maissijauho
Fazer Gluteeniton Ksantaani
Fazer Psyllium
Keskisen Mylly Kaurasuurimo


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.