Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1494 kJ
18%
357 kcal
Rasvaa
1,80g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,500g
3%
Hiilihydraatit
71,00g
27%
Sokereita
2,20g
2%
Kuitua
3,3g
Proteiinia
12,00g
24%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 11 helmi 21 06.13 ap.
18%
GDA:sta*
(357 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (81%)
 
Rasvaa (5%)
 
Proteiinia (14%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
357
Rasva
1,8g
Hh
71g
Prot
12g
Kohteessa 100 g on 357 kaloria
Kalorien jakautuminen: 5% rasva, 82% hh, 14% prot.

Luokkaan Myllyn Paras ja Lasagne liittyvät:

Lasagnelevy
Mini Lasagne
Täysjyvä Lasagne
Simpukkapasta

Lisää Myllyn Paras tuotteita:

Wienertaikina
Kinkku-Pekonipasteija
Spagetti Keitetty
Mysli Hasselpähkinä
Mysli Hedelmä & Marja
  Näytä kaikki tuotemerkin Myllyn Paras tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Lasagne:

Lasagne Lihalla ja Pinaatilla
Lasagne Kanalla tai Kalkkunalla
Lasagne Vihanneksilla (ei Lihaa)
Lasagne ilman Lihaa
Lasagne Lihalla
  Näytä lisää kohteen Lasagne ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

UniCafe Feta-Pinaattilasagnette
Myllyn Paras Simpukkapasta
Italiamo Lasagne al Formaggio
UniCafe Kirsikkatomaatti-Linssilasagnette
Valio Pinaattilasagne
Edun Herkku Lasagne


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.