Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pågen

Gifflar Choco Caramel

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1402 kJ
17%
335 kcal
Rasvaa
8,40g
12%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,900g
5%
Hiilihydraatit
58,00g
22%
Sokereita
16,00g
18%
Proteiinia
5,20g
10%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 29 touko 20 05.14 ip.
17%
GDA:sta*
(335 cal)
17% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (71%)
 
Rasvaa (23%)
 
Proteiinia (6%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
335
Rasva
8,4g
Hh
58g
Prot
5,2g
Kohteessa 100 g on 335 kaloria
Kalorien jakautuminen: 23% rasva, 71% hh, 6% prot.

Luokkaan Pågen ja Pullat liittyvät:

Funs Vanilla
Gifflar Korvapuusti
Vanillas
Gifflar Mandel
Gifflar Korvapuustit
Gifflar Omena Kaneli
  Näytä lisää tuotteita: Pågen Pullat

Lisää Pågen tuotteita:

Små Semle Bullar
Roast'n.Toast
Mini Snäcka Kardemumma
Skånelainen
Pikku Hönö
  Näytä kaikki tuotemerkin Pågen tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pullat:

Hampurilaisen tai Hotdogin Sämpylät
Kanelipulla
Kuorrutettu Kanelipulla
  Näytä lisää kohteen Pullat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Oululainen Pullava Voisilmäpulla
Gateau Puolukka-Toscapulla
Fazer Voisilmä-Nyhtöpitko
Pullapirtti Omenatäytepulla
Vaasan Perinteinen Korvapuusti
Trube Puutarhan Juhlapitko


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.