Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pågen

Hönö Saaristolaisrieska

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1351 kJ
16%
323 kcal
Rasvaa
5,30g
8%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,700g
4%
Hiilihydraatit
59,00g
23%
Sokereita
9,70g
11%
Kuitua
2,8g
Proteiinia
8,20g
16%
Suola
0,87g
15%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 04 maalis 21 08.41 ap.
16%
GDA:sta*
(323 cal)
16% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (75%)
 
Rasvaa (15%)
 
Proteiinia (10%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
323
Rasva
5,3g
Hh
59g
Prot
8,2g
Kohteessa 100 g on 323 kaloria
Kalorien jakautuminen: 15% rasva, 75% hh, 10% prot.

Luokkaan Pågen ja Leipä liittyvät:

Oivallus!
Oivallus Rukiinen Vehnäpalaleipä
Roast'n.Toast
Aamun Ilo
Reipas Pehmeät Täysjyväpalat
Pikku Hönö
  Näytä lisää tuotteita: Pågen Leipä

Lisää Pågen tuotteita:

Mini Snäcka Kardemumma
  Näytä kaikki tuotemerkin Pågen tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Vaalea Leipä
Täysjyvävehnäleipä
Monijyväleipä
Sämpylä
Taikinajuurileipä
Ruisleipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Fazer Leipomo Juhlalimppu
Jokioisten Leipä Alppileipä
Porokylän Korpikulkijan Ruispalat
Ruthin Leipomo 4 Kauran Palat
Chef Lunden Feta-Pinaatti-Tomaatti Pikkupatonki
Vaasan Pehmeät Moniviljapalat


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2023 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.