Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Patak's

Mild Curry Paste

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1096 kJ
13%
262 kcal
Rasvaa
22,30g
32%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,600g
8%
Hiilihydraatit
5,60g
2%
Sokereita
0,70g
1%
Proteiinia
3,90g
8%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 23 tammi 18 09.55 ap.
13%
GDA:sta*
(262 cal)
13% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (9%)
 
Rasvaa (84%)
 
Proteiinia (7%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
262
Rasva
22,3g
Hh
5,6g
Prot
3,9g
Kohteessa 100 g on 262 kaloria
Kalorien jakautuminen: 84% rasva, 9% hh, 7% prot.

Luokkaan Patak's ja Curry liittyvät:

Butter Chicken Indian Curry Sauce
Tikka Masala Curry Paste
Butter Chicken Curry Sauce
Tikka Masala
Korma Curry Sauce
Korma
  Näytä lisää tuotteita: Patak's Curry

Lisää Patak's tuotteita:

Mild Butter Chicken
2 Plain Naans
Tandoori
Mild Curry Sauce
Mieto Currytahna
  Näytä kaikki tuotemerkin Patak's tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Curry:

Curryjauhe
Kanacurry
Naudanliha Curry
Currykastike (Kuiva)
  Näytä lisää kohteen Curry ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Komero Red Curry Kanakippo
Meeat Red Curry
Härkis Kaurajauhis Curry
Meeat Plant Based Korma
Patak's Korma
Lohjan Thai Cafe Panang Curry Kanaa


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.