Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pielispakari

Hillomunkki

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1602 kJ
19%
383 kcal
Rasvaa
17,00g
24%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
8,100g
41%
Hiilihydraatit
51,10g
20%
Sokereita
22,50g
25%
Kuitua
1,8g
Proteiinia
5,90g
12%
Suola
0,90g
15%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 06 huhti 21 04.43 ip.
19%
GDA:sta*
(383 cal)
19% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (54%)
 
Rasvaa (40%)
 
Proteiinia (6%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
383
Rasva
17g
Hh
51,1g
Prot
5,9g
Kohteessa 100 g on 383 kaloria
Kalorien jakautuminen: 40% rasva, 54% hh, 6% prot.

Luokkaan Pielispakari ja Munkit liittyvät:

Munkkipossu

Lisää Pielispakari tuotteita:

Herkkupulla
Vegaanipiirakka
Kiviarinaruis-Viipaleet
Vehnäpatonki
Vesirinkeli
  Näytä kaikki tuotemerkin Pielispakari tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Munkit:

Munkki (Vaniljakastiketäyte)
Donitsit (Suklaakuorrutteiset tai -päällysteiset)
Sokeroidut Suklaadonitsit
Hillomunkki
Sokeroidut Donitsit
Donitsit (Tavalliset)
  Näytä lisää kohteen Munkit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Jokioisten Leipä Kuningastippaleipä
McDonald's Donitsi
Fazer Dumle Munkki
Heinosen Leipomo Hillomunkki
Vaasan Talvimunkki
Fazer Lontoon Rae Munkki


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2022 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.