Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Piltti

Persikkainen

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
213 kJ
3%
51 kcal
Rasvaa
0,20g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,100g
1%
Hiilihydraatit
11,40g
4%
Sokereita
10,00g
11%
Kuitua
1,2g
Proteiinia
0,30g
1%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 14 maalis 15 07.29 ap.
3%
GDA:sta*
(51 cal)
3% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (94%)
 
Rasvaa (4%)
 
Proteiinia (2%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
51
Rasva
0,2g
Hh
11,4g
Prot
0,3g
Kohteessa 100 g on 51 kaloria
Kalorien jakautuminen: 4% rasva, 94% hh, 2% prot.

Luokkaan Piltti ja Persikat liittyvät:

Persikkaa ja Päärynää

Lisää Piltti tuotteita:

Bataattia Ja Kanaa
Vadelmainen
Luumua ja Päärynää
Kasviksia
Pikkukarjalanpata
  Näytä kaikki tuotemerkin Piltti tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Persikat:

Persikat (Säilötty Vedessä, Koko Sisältö)
Persikat
Persikat (Säilötty Mehussa, Koko Sisältö)
  Näytä lisää kohteen Persikat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Rainbow Persikanpuolikkaita Sokeriliemessä
Kariniemen Kananpojan Iso Fileepihvi Chili & Persikka
Del Monte Peach Slices In Juice
Del Monte Peach Halves Light
Valio Gefilus Jogurtti Persikka Laktoositon
Piltti Persikkaa ja Päärynää


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2023 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.