Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirjon Pakari

Revitty Saaristolaisleipä

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1041 kJ
12%
249 kcal
Rasvaa
1,20g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,200g
1%
Hiilihydraatit
48,90g
19%
Sokereita
12,20g
14%
Kuitua
7,4g
Proteiinia
6,60g
13%
Suola
1,10g
18%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 19 tammi 22 01.49 ip.
12%
GDA:sta*
(249 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (84%)
 
Rasvaa (5%)
 
Proteiinia (11%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
249
Rasva
1,2g
Hh
48,9g
Prot
6,6g
Kohteessa 100 g on 249 kaloria
Kalorien jakautuminen: 5% rasva, 84% hh, 11% prot.

Luokkaan Pirjon Pakari ja Leipä liittyvät:

Riivi-Kaura
Vehnärouhesämpylä
Riivi-Ruis
Tattarisämpylä
Riivi100ruis
Ruisleipä
  Näytä lisää tuotteita: Pirjon Pakari Leipä

Lisää Pirjon Pakari tuotteita:

Hapanjuuri-Siemennäkkäri
Riivi Ohra
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirjon Pakari tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Sämpylä
Täysjyvävehnäleipä
Vaalea Leipä
Taikinajuurileipä
Ruisleipä
Monijyväleipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Hannun Gluteeniton Patonki
Salonen Ruishamppupalat
Vaasan Mestarin 7-Kauran Leipä
Fazer Puikula Pehmeämpi Jälkiuuni
Dulcesol Buen Pan
Chef Lunden Piri Piri Kanasandwich


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2022 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.