Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirjon Pakari

Ruiskakko

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
854 kJ
10%
204 kcal
Rasvaa
1,40g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,200g
1%
Hiilihydraatit
39,70g
15%
Sokereita
0,70g
1%
Kuitua
6,2g
Proteiinia
7,40g
15%
Suola
1,25g
21%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 20 maalis 13 05.09 ap.
10%
GDA:sta*
(204 cal)
10% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (79%)
 
Rasvaa (6%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
204
Rasva
1,4g
Hh
39,7g
Prot
7,4g
Kohteessa 100 g on 204 kaloria
Kalorien jakautuminen: 6% rasva, 79% hh, 15% prot.

Luokkaan Pirjon Pakari ja Leipä liittyvät:

Riivi-Kippari
Riivi-Seiska
Sipulisämpylä
Hannun 100% Gluteeniton Siemenvakka
Oman Leipomon Ruis
Retkirieska Kaura
  Näytä lisää tuotteita: Pirjon Pakari Leipä

Lisää Pirjon Pakari tuotteita:

Free From Hapannappi
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirjon Pakari tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Täysjyvävehnäleipä
Vaalea Leipä
Taikinajuurileipä
Monijyväleipä
Ruisleipä
Sämpylä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Lidl Kaurainen Pellavaleipä
Schär Viipaleleipä
Oululainen Rosmariini Hapankorppu
Oululainen Paahdettu Paprika Hapankorppu
Primula Ruisreikäleipä
Porokylän Vanilja Pitko


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.