Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Goudajuustoviipale

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1473 kJ
18%
352 kcal
Rasvaa
28,00g
40%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
19,000g
95%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Proteiinia
25,00g
50%
Suola
5,00g
83%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 13 elo 22 04.01 ap.
18%
GDA:sta*
(352 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (72%)
 
Proteiinia (28%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
352
Rasva
28g
Hh
0g
Prot
25g
Kohteessa 100 g on 352 kaloria
Kalorien jakautuminen: 72% rasva, 0% hh, 28% prot.

Luokkaan Pirkka ja Juusto liittyvät:

Brie Valkohomejuusto
Edamjuustoviipaleet 10%
Cheddarsulatejuusto
Parhaat Feta
Pizzajuustomuru
Kolmen Juuston Keitto
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Juusto

Lisää Pirkka tuotteita:

Inkamarja
Pistachio Mochi
Kanaa ja Riisiä
Viipaloitu Perunalimppu
Gyoza
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Juokseva Sulatejuusto
Deluxe Roquefort
Pirkka Kevyt Edamjuustoviipale
Riitan Herkku Laktoositon Leipäjuusto
Olympus Halloumi
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Maustamaton


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.