Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Graavisuolattu Kirjolohifilee

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
753 kJ
9%
180 kcal
Rasvaa
11,00g
16%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
0,10g
0%
Sokereita
-
Proteiinia
19,00g
38%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 19 helmi 13 04.29 ap.
9%
GDA:sta*
(180 cal)
9% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (1%)
 
Rasvaa (56%)
 
Proteiinia (43%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
180
Rasva
11g
Hh
0,1g
Prot
19g
Kohteessa 100 g on 180 kaloria
Kalorien jakautuminen: 56% rasva, 0% hh, 43% prot.

Luokkaan Pirkka ja Kala liittyvät:

Saaristolaiskalapyörykät
Tomaattisilli
Kylmäsavulohi
Pangasiusfileet
Maustesilli
Suomalainen Savustettu Kirjolohifilee
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Kala

Lisää Pirkka tuotteita:

Inkamarja
Pistachio Mochi
Kanaa ja Riisiä
Viipaloitu Perunalimppu
Gyoza
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kala:

Paistettu Kala
Kala
Tilapia
Uunilohi
Grillattu Kala
  Näytä lisää kohteen Kala ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Rainbow Perinteiset Sillifileet
Coop Kirjolohipihvi
Deluxe Cold Smoked Salmon Salad
UniCafe Lohicarbonara
K-Menu Kylmäsavustettu Kirjolohifilee
Atria Tomaattinen Kalapasta


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.