Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1506 kJ
18%
360 kcal
Rasvaa
2,10g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,400g
2%
Hiilihydraatit
71,00g
27%
Sokereita
0,50g
1%
Kuitua
3,0g
Proteiinia
12,00g
24%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 18 tammi 15 04.29 ip.
18%
GDA:sta*
(360 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (81%)
 
Rasvaa (5%)
 
Proteiinia (14%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
360
Rasva
2,1g
Hh
71g
Prot
12g
Kohteessa 100 g on 360 kaloria
Kalorien jakautuminen: 5% rasva, 81% hh, 14% prot.

Luokkaan Pirkka ja Jauhot liittyvät:

Pizzapohja-Ainekset
Luomu Vehnäjauho
Korppujauho
Ruisjauho
Perunajauho
Grahamjauho
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Jauhot

Lisää Pirkka tuotteita:

Inkamarja
Pistachio Mochi
Kanaa ja Riisiä
Viipaloitu Perunalimppu
Gyoza
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Jauhot:

Valkoinen Vehnäjauho (Kaikkiin Tarkoituksiin)
Täysjyvävehnäjauhot
Valkoiset Jauhot
  Näytä lisää kohteen Jauhot ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Myllärin Lettu- ja Pannukakkujauho
Fazer Psyllium
Myllyn Paras Emännän Täysjyvä Kaurajauho
Salliselta Riisijauho
Foodin Kookosjauho Luomu
Myllyn Paras Maustekorppujauho


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.