Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Salaattijuusto Valkosipuli-Persilja

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1703 kJ
20%
407 kcal
Rasvaa
39,00g
56%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
9,100g
46%
Hiilihydraatit
2,90g
1%
Sokereita
0,50g
1%
Kuitua
0,0g
Proteiinia
9,90g
20%
Suola
5,75g
96%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 03 syys 20 08.15 ap.
20%
GDA:sta*
(407 cal)
20% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (3%)
 
Rasvaa (87%)
 
Proteiinia (10%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
407
Rasva
39g
Hh
2,9g
Prot
9,9g
Kohteessa 100 g on 407 kaloria
Kalorien jakautuminen: 87% rasva, 3% hh, 10% prot.

Luokkaan Pirkka ja Fetajuusto liittyvät:

Feta-Avocado Wrap
Chili-Valkosipuli Salaattijuusto
Kevyt Salaattijuusto Kuutioina Suolavedessä
Salaattijuustokuutiot Öljymarinadissa
Fetajuusto
Salaattijuusto & Valkosipuli

Lisää Pirkka tuotteita:

Kevyt Meetvursti
Kanan Rintaleike
Sacherkakku
Mandariini
Annospikapuuro Kaura-Karpalo-Kinuski
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Fetajuusto:

Fetajuusto
  Näytä lisää kohteen Fetajuusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Rainbow Vegan Greek White Cubes
Fontana Feta Vähemmän Suolaa
Patros Leicht
Fontana Feta Laktoositon
Mö Kreikkalainen Klassikko
Milbona Feta


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2022 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.