Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Sipulikeitto

Ravintosisältö
Annoskoko
100ml (100 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
79 kJ
1%
19 kcal
Rasvaa
0,40g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,100g
1%
Hiilihydraatit
3,30g
1%
Sokereita
1,20g
1%
Kuitua
0,2g
Proteiinia
0,30g
1%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 25 tammi 13 07.28 ip.
1%
GDA:sta*
(19 cal)
1% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (73%)
 
Rasvaa (20%)
 
Proteiinia (7%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
19
Rasva
0,4g
Hh
3,3g
Prot
0,3g
Kohteessa 100ml (100 g) on 19 kaloria
Kalorien jakautuminen: 20% rasva, 73% hh, 7% prot.

Luokkaan Pirkka ja Sipulit liittyvät:

Kasvissuikaleet
Paahdettu Sipulirouhe
Sipulikuutiot
Valkosipuli
Hillosipuli

Lisää Pirkka tuotteita:

Latte Minttu Maitokahvijuoma
Sulatejuustopala
Vege Thai Red Curry
Riistarieska
Omenasiiderijuoma
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Sipulit:

Kevätsipulit
Sipulit (Vihreät, Uudet)
Kevätsipulit (Nuoret, Vihreät Osat)
Punasipuli
Sipulit
  Näytä lisää kohteen Sipulit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Pirkka Hillosipuli
Pirkka Valkosipuli
Kotipizza Tulinen Kana Kotzone
Kania Asparagus Soup
Kania Kuivattu Sipuli
Ridderheims Punasipuli-Cumberlandkastike


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2021 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.