Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Soijapapu

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
561 kJ
7%
134 kcal
Rasvaa
6,00g
9%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,800g
4%
Hiilihydraatit
5,10g
2%
Sokereita
0,00g
0%
Kuitua
2,0g
Proteiinia
14,00g
28%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 14 maalis 16 02.29 ip.
7%
GDA:sta*
(134 cal)
7% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (16%)
 
Rasvaa (41%)
 
Proteiinia (43%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
134
Rasva
6g
Hh
5,1g
Prot
14g
Kohteessa 100 g on 134 kaloria
Kalorien jakautuminen: 41% rasva, 16% hh, 43% prot.

Luokkaan Pirkka ja Lisukkeet liittyvät:

Balkan
Joulukalkkuna
Italiansalaatti
Ohut Luomumaissikakku Amarantti & Rosmariini
Perunakroketti
Chimichurri
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Lisukkeet

Lisää Pirkka tuotteita:

Inkamarja
Pistachio Mochi
Kanaa ja Riisiä
Viipaloitu Perunalimppu
Gyoza
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Lisukkeet:

Maustekurkkuhöyste
Suolakurkkuhöyste
  Näytä lisää kohteen Lisukkeet ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Freshona Kasvissekoitus
Atria Grilliperunat Mexican
Eridanous Halloumi Burger Slices
Juvenes Tumma Pasta
Grillimaisteri Kurkkusalaatti Pikantti Valkosipuli & Chili
Via Toscana Grillikasvikset


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.