Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Valkoiset Pavut

Ravintosisältö
Annoskoko
100g (100 ml)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
347 kJ
4%
83 kcal
Rasvaa
0,80g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
9,40g
4%
Sokereita
1,00g
1%
Proteiinia
5,90g
12%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 06 kesä 19 10.10 ap.
4%
GDA:sta*
(83 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (54%)
 
Rasvaa (11%)
 
Proteiinia (35%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
83
Rasva
0,8g
Hh
9,4g
Prot
5,9g
Kohteessa 100g (100 ml) on 83 kaloria
Kalorien jakautuminen: 11% rasva, 55% hh, 35% prot.

Luokkaan Pirkka ja Pavut liittyvät:

Ruskeat Pavut
Ohuet Vihreät Pavut
Mustapavut Suolaliemessä
Mustapapu
Luomu Tofu
Herne-Maissi-Porkkana
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Pavut

Lisää Pirkka tuotteita:

Kuiva Omena Siideri
Kylmäsavulohikeitto
Voitaikina
Bataatti-Chilikeitto
Tomaatti-Vuohenjuustokeitto
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pavut:

Keitetyt Pavut
Pavut (Vihreät)
Tarhapavut (Punaiset, Säilyke)
Tarhapavut
  Näytä lisää kohteen Pavut ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Beanit Härkis Texmex
Pirkka Luomu Tofu
GoGreen Papu- & Hernemix
Pirkka Mustapapu
Bonduelle Luomu Kidneypavut
Beanit Härkis Original


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2020 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.