Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pohjolan Juustola

Suomalainen Edam

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1301 kJ
16%
311 kcal
Rasvaa
23,00g
33%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
13,000g
65%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Kuitua
0,0g
Proteiinia
26,00g
52%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 10 touko 18 01.28 ap.
16%
GDA:sta*
(311 cal)
16% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (67%)
 
Proteiinia (33%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
311
Rasva
23g
Hh
0g
Prot
26g
Kohteessa 100 g on 311 kaloria
Kalorien jakautuminen: 67% rasva, 0% hh, 33% prot.

Luokkaan Pohjolan Juustola ja Juusto liittyvät:

Kotimainen Hermanni Kermajuusto
Kotimainen Mustaleima
Port Salut
Kotimainen Port Salut
Savuhermanni Kermajuusto
Laktoositon Leipäjuusto
  Näytä lisää tuotteita: Pohjolan Juustola Juusto

Lisää Pohjolan Juustola tuotteita:

Rasvaton Raejuusto
  Näytä kaikki tuotemerkin Pohjolan Juustola tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
Cheddar-juusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Filos Halloumi Ranskalaiset
Coop Emmentaler Juustoraaste
Arla Juustoraaste
Patros Salaattijuusto
Riitan Herkku Laktoositon Leipäjuusto
Porlammin Puolitetut Edam Viipaleet


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.