Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1188 kJ
14%
284 kcal
Rasvaa
5,30g
8%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,600g
3%
Hiilihydraatit
45,30g
17%
Sokereita
2,50g
3%
Kuitua
6,3g
Proteiinia
10,40g
21%
Suola
1,09g
18%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 03 maalis 24 09.11 ap.
14%
GDA:sta*
(284 cal)
14% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (67%)
 
Rasvaa (18%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
284
Rasva
5,3g
Hh
45,3g
Prot
10,4g
Kohteessa 100 g on 284 kaloria
Kalorien jakautuminen: 18% rasva, 67% hh, 15% prot.

Luokkaan Pullapirtti ja Leipä liittyvät:

Kaurapalat
Pallero-Palat Kaura
Kauraa
Kauraleipä
CM-Ruismammutti
Pomppis Viipaloitu Sekaleipä
  Näytä lisää tuotteita: Pullapirtti Leipä

Lisää Pullapirtti tuotteita:

Mustikkakierre
Vaniljamunkki
Omenatäytepulla
Sokerimunkki
Artesaanisämpylä Jyväisä
  Näytä kaikki tuotemerkin Pullapirtti tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Vaalea Leipä
Ruisleipä
Sämpylä
Monijyväleipä
Taikinajuurileipä
Täysjyvävehnäleipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Satumaista Maajussin Ruisleipä
Sinuhe Kauranen Sekaleipä
Coop Tonnikalakolmioleipä
Siiskonen Spelttisämpylä
Schär Viipaleleipä
Lidl Kaurainen Pellavaleipä


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.