Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2343 kJ
28%
560 kcal
Rasvaa
37,00g
53%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
45,00g
17%
Sokereita
38,00g
42%
Proteiinia
8,20g
16%
Suola
0,35g
6%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 06 maalis 23 05.10 ap.
28%
GDA:sta*
(560 cal)
28% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (33%)
 
Rasvaa (61%)
 
Proteiinia (6%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
560
Rasva
37g
Hh
45g
Prot
8,2g
Kohteessa 100 g on 560 kaloria
Kalorien jakautuminen: 61% rasva, 33% hh, 6% prot.

Luokkaan Rainbow ja Tumma Suklaa liittyvät:

Dark 80% Tumma Suklaa
Pistachio & Sea Salt
Cookies 40% Tummaa Suklaata ja Maitosuklaata

Lisää Rainbow tuotteita:

Riisivälipala Mustikka
Red Curry Wok Sauce
Tonnikalaa (Just Open & Eat)
Taateli-Maapähkinäpatukka
Pillimehu
  Näytä kaikki tuotemerkin Rainbow tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Tumma Suklaa:

Suklaa (Makea tai Tumma)
  Näytä lisää kohteen Tumma Suklaa ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Foodin Peppermint Raakasuklaa
Nick's Dark Chocolate Almond Sea Salt
Foodin Double Chocolate Cashew
Karl Fazer Karamellisoitu Manteli Tumma Suklaa Winter Edition
Änglamark Riisikakku Tumma Suklaa
Lindt Strawberry Intense


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.