Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Rajamäen

Valkoviinietikka

Ravintosisältö
Annoskoko
100 ml
annosta kohti
% RI*
Energiaa
79 kJ
1%
19 kcal
Rasvaa
0,10g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,000g
0%
Hiilihydraatit
0,10g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Kuitua
0,0g
Proteiinia
0,00g
0%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 20 huhti 17 09.17 ap.
1%
GDA:sta*
(19 cal)
1% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (31%)
 
Rasvaa (69%)
 
Proteiinia (0%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
19
Rasva
0,1g
Hh
0,1g
Prot
0g
Kohteessa 100 ml on 19 kaloria
Kalorien jakautuminen: 69% rasva, 31% hh, 0% prot.

Luokkaan Rajamäen ja Etikka liittyvät:

Vaalea Balsamietikka
Sitruuna Balsami Kastike
Sitruunavalkoviinietikka
Omenaviinietikka
Punaviinietikka
Väkiviinaetikka
  Näytä lisää tuotteita: Rajamäen Etikka

Lisää Rajamäen tuotteita:

Omenaviinietikka Shotti Tyrni & Porkkana
Viikunakastike
Tumma Kastike
  Näytä kaikki tuotemerkin Rajamäen tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Etikka:

Etikka
  Näytä lisää kohteen Etikka ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 ml
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Eridanous Balsamic Vinegar with Honey
Rajamäen Sitruunavalkoviinietikka
Rajamäen Balsamietikka
Yutaka Japanese Rice Vinegar
Rajamäen Väkiviinaetikka
Wok Wok Käsintehdyt Kanadumplingit


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.