Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Rebl Eats

Ragu Pappardelle

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
711 kJ
9%
170 kcal
Rasvaa
6,90g
10%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,200g
6%
Hiilihydraatit
20,00g
8%
Sokereita
3,30g
4%
Kuitua
1,0g
Proteiinia
5,90g
12%
Suola
0,60g
10%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 07 maalis 22 06.42 ap.
8%
GDA:sta*
(170 cal)
8% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (49%)
 
Rasvaa (37%)
 
Proteiinia (14%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
170
Rasva
6,9g
Hh
20g
Prot
5,9g
Kohteessa 100 g on 170 kaloria
Kalorien jakautuminen: 37% rasva, 48% hh, 14% prot.

Luokkaan Rebl Eats ja Pasta liittyvät:

Linguine Limonello

Lisää Rebl Eats tuotteita:

The New Yorker
Apple & Cinnamon Overnight Oats
Curry With Coconut Rice
Chili Non Carne
Superspydäri
  Näytä kaikki tuotemerkin Rebl Eats tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pasta:

Pastaa Tomaattikastikkeella (ei Lihaa)
Pastaa Lihakastikkeella
Spagetti
Täysjyvävehnäspagetti
Lasagne Lihalla
Makaroni
  Näytä lisää kohteen Pasta ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Mama Whole Grain Rice Fusilli
Food Market Herkku Mezzelune Porcini & Tartufo
Keskisen Mylly Kaurasuurimo
Wicked Kitchen Nana’S Mushroom Bolognese
UniCafe Uunihalloumipasta
Kokkikartano Chiligrilliperunat


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2022 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.