Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Riitan Herkku

Helmi Mozzarella

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1067 kJ
13%
255 kcal
Rasvaa
20,00g
29%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
12,000g
60%
Hiilihydraatit
1,00g
0%
Sokereita
0,50g
1%
Proteiinia
18,00g
36%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 04 loka 20 12.37 ip.
13%
GDA:sta*
(255 cal)
13% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (2%)
 
Rasvaa (70%)
 
Proteiinia (28%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
255
Rasva
20g
Hh
1g
Prot
18g
Kohteessa 100 g on 255 kaloria
Kalorien jakautuminen: 70% rasva, 2% hh, 28% prot.

Luokkaan Riitan Herkku ja Juusto liittyvät:

Maasdam
Leipäjuusto
Herajuusto
Kevyt Gouda 19%
Munajuusto
Leipäjuusto Vähälaktoosinen
  Näytä lisää tuotteita: Riitan Herkku Juusto

Lisää Riitan Herkku tuotteita:

Hawaii Senttipizza
Pääsiäismousseleivos
Porkkanapala
Talvikakku
Kinuskiminikakku
  Näytä kaikki tuotemerkin Riitan Herkku tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Herkkutilan Proteiinijuusto
Coop Texmex Juustoraaste
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Cheddar
Coop Juokseva Sulatejuusto
Hesburger Mac’n.Cheese Kolmiot
Olympus Halloumi


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.