Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Riitan Herkku

Leipäjuusto Vähälaktoosinen

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1151 kJ
14%
275 kcal
Rasvaa
22,00g
31%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
14,000g
70%
Hiilihydraatit
2,80g
1%
Sokereita
0,80g
1%
Proteiinia
16,00g
32%
Suola
2,00g
33%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 01 marras 16 02.03 ip.
14%
GDA:sta*
(275 cal)
14% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (5%)
 
Rasvaa (72%)
 
Proteiinia (23%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
275
Rasva
22g
Hh
2,8g
Prot
16g
Kohteessa 100 g on 275 kaloria
Kalorien jakautuminen: 72% rasva, 4% hh, 23% prot.

Luokkaan Riitan Herkku ja Juusto liittyvät:

Maalaisbrie
Kärtner RAHMLAIB
Herajuusto
Piimäjuusto
Laktoositon Leipäjuusto
Maasdam
  Näytä lisää tuotteita: Riitan Herkku Juusto

Lisää Riitan Herkku tuotteita:

Hawaii Senttipizza
Pääsiäismousseleivos
Porkkanapala
Talvikakku
Kinuskiminikakku
  Näytä kaikki tuotemerkin Riitan Herkku tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Porlammin Puolitetut Edam Viipaleet
Fontana Grilloumi
Babybel Mini Protein
Herkkutilan Proteiinijuusto
Olympus Halloumi
Coop Emmentaler Juustoraaste


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.