Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Risenta

Papupasta

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1506 kJ
18%
360 kcal
Rasvaa
9,00g
13%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,000g
10%
Hiilihydraatit
18,00g
7%
Sokereita
8,00g
9%
Kuitua
15,0g
Proteiinia
44,00g
88%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 01 maalis 16 08.48 ap.
18%
GDA:sta*
(360 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (22%)
 
Rasvaa (25%)
 
Proteiinia (53%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
360
Rasva
9g
Hh
18g
Prot
44g
Kohteessa 100 g on 360 kaloria
Kalorien jakautuminen: 25% rasva, 22% hh, 53% prot.

Luokkaan Risenta ja Pasta liittyvät:

Papupasta Fettuccine
Kikärts Pasta
Kikhernepasta Fusilli
Fusilli Maissista, Linsseistä ja Herneistä
Papulasagne

Lisää Risenta tuotteita:

Tattarijauho
Spaghetti
Linssirisotto
Kauranydin
Quinoa Burger
  Näytä kaikki tuotemerkin Risenta tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pasta:

Spagetti
Lasagne Lihalla
Pastaa Tomaattikastikkeella (ei Lihaa)
Täysjyvävehnäspagetti
Makaroni
Pastaa Lihakastikkeella
  Näytä lisää kohteen Pasta ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Knorr Pinaattipasta
Coop Fusilli Tricolore
Priima Reginelle Kermakastikkeessa
Yhteishyvä Dandan-Nuudelit
Divella Fusilli 40
Keskisen Mylly Kaurahärkäpapupasta


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.