Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Risetti

Gluteeniton Korppujauho

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1594 kJ
19%
381 kcal
Rasvaa
2,57g
4%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,500g
3%
Hiilihydraatit
57,10g
22%
Sokereita
5,20g
6%
Kuitua
7,5g
Proteiinia
31,10g
62%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 01 kesä 20 03.15 ap.
19%
GDA:sta*
(381 cal)
19% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (61%)
 
Rasvaa (6%)
 
Proteiinia (33%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
381
Rasva
2,57g
Hh
57,1g
Prot
31,1g
Kohteessa 100 g on 381 kaloria
Kalorien jakautuminen: 6% rasva, 61% hh, 33% prot.

Luokkaan Risetti ja Jauhot liittyvät:

Härkäpapurouhe

Lisää Risetti tuotteita:

Suomalainen Härkäpapurouhe
Kuorittu Auringonkukan Siemen
Suomalainen Pellavansiemenrouhe
Pellavansiemen
Kuivattu Keittovihannes
  Näytä kaikki tuotemerkin Risetti tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Jauhot:

Valkoinen Vehnäjauho (Kaikkiin Tarkoituksiin)
Valkoiset Jauhot
Täysjyvävehnäjauhot
  Näytä lisää kohteen Jauhot ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Foodin Kookosjauho Luomu
Organic Health Seitanpihviaines Bbq
Foodin Tumma Riisijauho
Belbake Free from Gluten All-Purpose Baking Mix
Kotimaista Korppujauho
Salliselta Maissijauho


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.