Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
1 annos (633 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1962 kJ
23%
469 kcal
Rasvaa
18,40g
26%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
24,10g
9%
Sokereita
-
Proteiinia
50,60g
101%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 04 helmi 18 10.22 ip.
23%
GDA:sta*
(469 cal)
23% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (20%)
 
Rasvaa (36%)
 
Proteiinia (44%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
469
Rasva
18,4g
Hh
24,1g
Prot
50,6g
Kohteessa 1 annos (633 g) on 469 kaloria
Kalorien jakautuminen: 36% rasva, 21% hh, 44% prot.

Luokkaan Rosso ja Vuohenjuusto liittyvät:

Roma Rustica
Vuohenjuustosalaatti

Lisää Rosso tuotteita:

Herkkutattirisotto
Pollo Feta Picante
Kylmäsavulohi-Jokirapu Pappardelle
Punajuuri-Vuohenjuusto-Risotto
Jättilihapullapasta
  Näytä kaikki tuotemerkin Rosso tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Vuohenjuusto:

Vuohenjuusto (Pehmeähkö)
Vuohenjuusto (Pehmeä)
Vuohenjuusto (Kova)
Vuohenjuusto
  Näytä lisää kohteen Vuohenjuusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Soignon Vuohenmaitojuusto Valkosipuli-Yrtti
Café Picnic Vuohenjuusto-Punajuurisalaatti
Fazer Amica Punajuuri-Vuohenjuustolasagne
Chavroux Vuohenmaitotuorejuusto Ruohosipulilla
Soignon Vuohenjuusto
Pirkka Tomaatti-Vuohenjuustokeitto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.