Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Rummo

Bolognese Vegetale

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
280 kJ
3%
67 kcal
Rasvaa
2,60g
4%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,400g
2%
Hiilihydraatit
6,40g
2%
Sokereita
4,80g
5%
Kuitua
2,2g
Proteiinia
3,40g
7%
Suola
1,20g
20%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 30 tammi 23 07.31 ap.
3%
GDA:sta*
(67 cal)
3% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (41%)
 
Rasvaa (37%)
 
Proteiinia (22%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
67
Rasva
2,6g
Hh
6,4g
Prot
3,4g
Kohteessa 100 g on 67 kaloria
Kalorien jakautuminen: 37% rasva, 41% hh, 22% prot.

Luokkaan Rummo ja Pastakastike liittyvät:

Sugo Al Basilico
Sugo All Arrabbiata

Lisää Rummo tuotteita:

Linguine Pasta
Pappardelle n. 119
Conchiglie Rigate
Gluteeniton Penne
Stelline n. 22
  Näytä kaikki tuotemerkin Rummo tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pastakastike:

Pastakastike Lihalla ja Vihanneksilla (Kotitekoinen)
Spagettikastike
Pastakastike Vihanneksilla (Kotitekoinen)
Alfredo-kastike
  Näytä lisää kohteen Pastakastike ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Dolmio Pasta Bake Tomaatti ja Juusto
Combino Pasta Sauce Basil
Mutti Le Verdurine
Änglamark Pastakastike
Tesco Chunky Veg Pasta Sauce
Tesco Free From Basil Pesto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2023 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.