Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Rummo

Sugo All Arrabbiata

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
234 kJ
3%
56 kcal
Rasvaa
3,50g
5%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,400g
2%
Hiilihydraatit
4,50g
2%
Sokereita
4,00g
4%
Kuitua
0,8g
Proteiinia
1,10g
2%
Suola
1,00g
17%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 11 elo 21 02.35 ip.
3%
GDA:sta*
(56 cal)
3% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (34%)
 
Rasvaa (58%)
 
Proteiinia (8%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
56
Rasva
3,5g
Hh
4,5g
Prot
1,1g
Kohteessa 100 g on 56 kaloria
Kalorien jakautuminen: 58% rasva, 33% hh, 8% prot.

Luokkaan Rummo ja Pastakastike liittyvät:

Bolognese Vegetale
Sugo Al Basilico

Lisää Rummo tuotteita:

Fettucce
Bucatini
Pesto Calabrese
Linguine Pasta
Pappardelle n. 119
  Näytä kaikki tuotemerkin Rummo tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pastakastike:

Spagettikastike
Pastakastike Lihalla ja Vihanneksilla (Kotitekoinen)
Pastakastike Vihanneksilla (Kotitekoinen)
Alfredo-kastike
  Näytä lisää kohteen Pastakastike ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Dolmio Pasta Bake Tomaatti ja Juusto
Mutti Parmesanost
Food Market Herkku Pesto Rosso
Mutti Pizzakastike
Änglamark Pastakastike Basilika
Tesco Finest Sundried Tomato, Garlic And Basil


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.