Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Saimaan Tuore

Sitruuna-Basilika Uunikirjolohi

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
937 kJ
11%
224 kcal
Rasvaa
17,00g
24%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
3,800g
19%
Hiilihydraatit
1,40g
1%
Sokereita
0,80g
1%
Proteiinia
16,80g
34%
Suola
1,20g
20%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 13 joulu 21 10.05 ap.
11%
GDA:sta*
(224 cal)
11% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (2%)
 
Rasvaa (68%)
 
Proteiinia (30%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
224
Rasva
17g
Hh
1,4g
Prot
16,8g
Kohteessa 100 g on 224 kaloria
Kalorien jakautuminen: 68% rasva, 2% hh, 30% prot.

Luokkaan Saimaan Tuore ja Kala liittyvät:

Tuore Kirjolohifilee
Välimeren Fisu
Leppäsavustettu Kirjolohifilee

Lisää Saimaan Tuore tuotteita:

Kylmäsavukirjolohipyörykkä
Ruispaneroitu Kirjolohifilee
  Näytä kaikki tuotemerkin Saimaan Tuore tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kala:

Tilapia
Uunilohi
Kala
Paistettu Kala
Grillattu Kala
  Näytä lisää kohteen Kala ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kala Valtanen Siikahyvä
Pielisen Kalajaloste Villikala Muikku Öljyssä
Ocean Sea Alaska Pollock Cubes
Kala Lappi Lapin Graavi Siivu Lime
Rainbow Savukalasalaatti
Food Market Herkku Yuzu-Katkarapusalaatti & Misoperunaa


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2022 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.