Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

SJO

Kalapihvi

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
791 kJ
9%
189 kcal
Rasvaa
9,20g
13%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,700g
4%
Hiilihydraatit
15,00g
6%
Sokereita
0,00g
0%
Proteiinia
13,00g
26%
Suola
0,60g
10%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 07 kesä 21 03.43 ip.
9%
GDA:sta*
(189 cal)
9% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (30%)
 
Rasvaa (43%)
 
Proteiinia (27%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
189
Rasva
9,2g
Hh
15g
Prot
13g
Kohteessa 100 g on 189 kaloria
Kalorien jakautuminen: 43% rasva, 31% hh, 27% prot.

Luokkaan SJO ja Kala liittyvät:

Lohi Jauheliha
Kylmäsavu Kirjolohifileeviipaleet
Kirjolohifileepala
Graavi Lohifilee
Kylmäsavustettu Kirjolohifilee
Kylmäsavukirjolohi Fileepala

Lisää SJO tuotteita:

Graavi Kirjolohifileeviipaleet
Punaravun Pyrstöjä Liemessä
Savulohipalaset
Kylmäsavustettu Lohifilee
  Näytä kaikki tuotemerkin SJO tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kala:

Tilapia
Uunilohi
Kala
Paistettu Kala
Grillattu Kala
  Näytä lisää kohteen Kala ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Apetit Itämeren Kalapuikko
Pirkka Kylmäsavulohi
Isokari Punakampelafilee
Valio Lohilaatikko
Rainbow Seitileike Yrttikastikkeella
Kala Lappi Lapin Korpisavu Siivu


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2021 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.