Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Skyr

Mansikka-Valkosuklaa

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
377 kJ
5%
90 kcal
Rasvaa
4,40g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,800g
14%
Hiilihydraatit
4,20g
2%
Sokereita
3,60g
4%
Proteiinia
8,50g
17%
Suola
0,14g
2%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 17 syys 23 05.20 ap.
4%
GDA:sta*
(90 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (18%)
 
Rasvaa (44%)
 
Proteiinia (38%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
90
Rasva
4,4g
Hh
4,2g
Prot
8,5g
Kohteessa 100 g on 90 kaloria
Kalorien jakautuminen: 44% rasva, 19% hh, 38% prot.

Luokkaan Skyr ja Välipalat liittyvät:

Kerros Kinuski
Kerros Lakritsi
Air Cherry Dark Chocolate
Mandariini-Juustokakku
Kerros Mustikka
Kerros Skyr Sitruuna
  Näytä lisää tuotteita: Skyr Välipalat

Lisää Skyr tuotteita:

Air Vadelma-Sitruuna
Banana Toffee
  Näytä kaikki tuotemerkin Skyr tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Välipalat:

Voileipäkeksit
Pretzelit
Popcorn
Perunalastut
  Näytä lisää kohteen Välipalat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Herkkä Snacks Tofun Kaltainen
Elovena Suklaa Proteiini Pirtelö
Chef Lunden Savulohiruisleipä
Nick's Almond Crunch Bar
Skyr Air Cherry Dark Chocolate
Puls Nutrition Protein Wafer Chocolate & Nuts


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.