Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1046 kJ
13%
250 kcal
Rasvaa
20,00g
29%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
11,000g
55%
Hiilihydraatit
3,10g
1%
Sokereita
3,10g
3%
Proteiinia
15,00g
30%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 11 heinä 20 03.48 ip.
12%
GDA:sta*
(250 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (5%)
 
Rasvaa (71%)
 
Proteiinia (24%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
250
Rasva
20g
Hh
3,1g
Prot
15g
Kohteessa 100 g on 250 kaloria
Kalorien jakautuminen: 71% rasva, 5% hh, 24% prot.

Luokkaan Valio ja Juusto liittyvät:

Koskenlaskija Leppäsavu
Oltermanni Monterey Jack
Koskenlaskija Ruoka & Dippi Jalapeno-Cheddar
Oddlygood Veggie Slices Cheddar Flavoured
Mozzarella Fontal Juustomuru
Mexican Style Juustoraaste
  Näytä lisää tuotteita: Valio Juusto

Lisää Valio tuotteita:

Meksiko Tuorejuusto
Kääretorttu
Valiojogurtti Bali
Vaniljakerrosjogurtti ja Kauramuro
Chorizo Lasagne
  Näytä kaikki tuotemerkin Valio tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
Cheddar-juusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Arla Juustoraaste
Herkkutilan Proteiinijuusto
Patros Salaattijuusto
Deluxe Roquefort
Milbona Edam In Slices
Filos Halloumi Ranskalaiset


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.