Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Vataja

Kalkkunanfilee

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
377 kJ
5%
90 kcal
Rasvaa
2,00g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,600g
3%
Hiilihydraatit
0,10g
0%
Sokereita
0,10g
0%
Proteiinia
18,00g
36%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 24 huhti 16 09.26 ap.
4%
GDA:sta*
(90 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (20%)
 
Proteiinia (80%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
90
Rasva
2g
Hh
0,1g
Prot
18g
Kohteessa 100 g on 90 kaloria
Kalorien jakautuminen: 20% rasva, 0% hh, 80% prot.

Luokkaan Vataja ja Kalkkuna liittyvät:

Kalkkunan Rintafilee
Ylikypsä Riihikalkkuna
Pulled Turkey
Pyökkisavustettu Kinkku

Lisää Vataja tuotteita:

Savulammaspaisti Pala
Rosvolammaspaisti
Lisäaineeton Nakki
Grillimakkara
Ribs BBQ
  Näytä kaikki tuotemerkin Vataja tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kalkkuna:

Kalkkuna
Kalkkunanrinta ja -Nahka
Kalkkunanjauheliha
Kalkkunanrinta
  Näytä lisää kohteen Kalkkuna ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Green Deli Kalkkuna Dijon-Tuorejuusto Bagel
Savuhovi Pitkään Kypsynyt Aito Saunapalvikalkkuna
Pouttu Kalkkunarulla
Pirkka Savustettu Kalkkunafilee
Savuhovi Korputettu Kalkkuna
Atria Vuolu Pehmeä Savu Kalkkunafilee


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.