Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
5 anjovista
annosta kohti
% RI*
Energiaa
176 kJ
2%
42 kcal
Rasvaa
1,94g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,441g
2%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,754g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,512g
Hiilihydraatit
0g
0%
Sokereita
0g
0%
Kuitua
0g
Proteiinia
5,78g
12%
Suola
1,84g
31%
Kolesterolia
17mg
Kalium
109mg
5%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 04 helmi 08 05.07 ap.
2%
GDA:sta*
(42 cal)
2% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (43%)
 
Proteiinia (57%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
42
Rasva
1,94g
Hh
0g
Prot
5,78g
Kohteessa Anjovista Öljyssä (Säilyke, Nesteet Valutettu) (5 ) on 42 kaloria
Kalorien jakautuminen: 43% rasva, 0% hh, 57% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
1 anjovis 8
5 anjovista 42
1 unssi, luuton 60
1 säilyke (57 g) 94
100 g 210
1 lb 953

Samankaltaiset kohteet luokasta Kala:

Paistettu Kala
Tilapia
Uunilohi
Grillattu Kala
Kala
  Näytä lisää kohteen Kala ravintotietoja
Muut tähän liittyvät ruoat
Anjovis

Katso myös:

Parsa (Nesteet Valutettu, Säilyke)
Punajuuret (Säilyke, Nesteet Valutettu)
Sekavihannekset (Säilyke, Nesteet Valutettu)
Bambunversot (Säilyke, Nesteet Valutettu)
Sienet (Säilyke, Nesteet Valutettu Pois)
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Rainbow Anjovisfileet
Lysekils Anjovisfilee


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.