Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

2 rkl

Basilika

Ravintosisältö
Annoskoko
2 rkl
annosta kohti
% RI*
Energiaa
6 kJ
0%
1 kcal
Rasvaa
0,03g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,002g
0%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,005g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,021g
Hiilihydraatit
0,23g
0%
Sokereita
0,02g
0%
Kuitua
0,2g
Proteiinia
0,13g
0%
Suola
0g
0%
Kolesterolia
0mg
Kalium
24mg
1%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 04 helmi 08 05.07 ap.
< 1%
GDA:sta*
(1 cal)
0% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (52%)
 
Rasvaa (17%)
 
Proteiinia (31%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
1
Rasva
0,03g
Hh
0,23g
Prot
0,13g
Kohteessa Basilika (2 rkl) on 1 kaloria
Kalorien jakautuminen: 17% rasva, 53% hh, 31% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
5 lehteä 1
2 rkl 1
100 g 27

Samankaltaiset kohteet luokasta Mausteet:

Curryjauhe
Suola
Mustapippuri
Valkosipulijauhe
Chilijauhe
  Näytä lisää kohteen Mausteet ravintotietoja

Katso myös:

Järvikylä Basilika
Fazer Amica Basilika-Valkosipuli-Jogurttikastiketta
Rainbow Valkosipuli-Basilika Pastakastike
Makula Kana-Basilikasandwich
Pirkka Pastakastike Tomaatti-Basilika
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kania Thai Style Curry Cooking Sauce
Poppamies Burgers & Ribs Rub
Santa Maria Sweet Mango & Chili
Vitasia Sesame Oil
Poppamies Hot Sauce Classic
K-Menu Jauhelihamauste


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.