Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

1 rkl

Curryjauhe

Ravintosisältö
Annoskoko
1 rkl
annosta kohti
% RI*
Energiaa
86 kJ
1%
20 kcal
Rasvaa
0,87g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,141g
1%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,35g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,161g
Hiilihydraatit
3,66g
1%
Sokereita
0,17g
0%
Kuitua
2,1g
Proteiinia
0,8g
2%
Suola
0,01g
0%
Kolesterolia
0mg
Kalium
97mg
5%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 04 helmi 08 05.07 ap.
1%
GDA:sta*
(20 cal)
1% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (58%)
 
Rasvaa (30%)
 
Proteiinia (12%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
20
Rasva
0,87g
Hh
3,66g
Prot
0,8g
Kohteessa Curryjauhe (1 rkl) on 20 kaloria
Kalorien jakautuminen: 30% rasva, 57% hh, 12% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
1 tl 6
1 rkl 20
100 g 325

Samankaltaiset kohteet luokasta Curry:

Currykastike (Kuiva)
Kanacurry
Naudanliha Curry
  Näytä lisää kohteen Curry ravintotietoja

Samankaltaiset kohteet luokasta Mausteet:

Chilijauhe
Suola
Valkosipulijauhe
Mustapippuri
  Näytä lisää kohteen Mausteet ravintotietoja
Muut tähän liittyvät ruoat
Kastikkeet

Katso myös:

  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Salliselta Hedelmämix
Santa Maria Taco Spice Mix Original
Poppamies Burgers & Ribs Rub
Poppamies Hot Sauce Classic
Vitasia Sesame Oil
Spice Up! Paahdettu Valkosipuli & Chili Öljyssä


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.