Ruokatietokanta ja kalorilaskuri |
|
1 1/4 rintapalaa (kypsennyksen jälkeen, luut ja nahka poistettu)
|
Ravintosisältö
Annoskoko
1 1/4 rintapalaa (kypsennyksen jälkeen, luut ja nahka poistettu)
Energiaa
841 kJ
10%
201 kcal
Rasvaa
4,02g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,13g
6%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
1,369g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,878g
Hiilihydraatit
0g
0%
Sokereita
0g
0%
Kuitua
0g
Proteiinia
38,51g
77%
Suola
1,29g
21%
Kolesterolia
102mg
Kalium
249mg
12%
Viimeksi päivitetty: 21 elo 07 07.33 ap.
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (0%)
Rasvaa (19%)
Proteiinia (81%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
Kuvat
|
|
Yhteenveto ravinnosta:
Cal
201
|
|
Rasva
4,02g
|
|
Hh
0g
|
|
Prot
38,51g
|
Kohteessa Haudutettu Kananrinta (Nahkaa ei Syöty) (1 1/4 rintapalaa) on 201 kaloria
|
Kalorien jakautuminen: 19% rasva, 0% hh, 81% prot. |
Yleiset annoskoot:
Annoskoko |
Kaloria |
1 ohut leike (n. 5 cm x 4 cm x 0,3 cm) |
10 |
1 keskikokoinen leike (n. 5 cm x 4 cm x 0,6 cm) |
21 |
1 unssi, luineen (kypsennyksen jälkeen, luut ja iho poistettu) |
22 |
1 unssi, luineen, raaka, ilman nahkaa (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) |
26 |
1 kuutiotuuma, luuton, nahka poistettu |
26 |
1 unssi, luuton (kypsennyksen jälkeen, nahka poistettu) |
28 |
1 unssi, luineen (luut ja nahka poistettu) |
30 |
1 unssi, luuton, raaka, nahaton (kypsennyksen jälkeen) |
32 |
1 paksu leike (n. 5 cm x 4 cm x 1 cm) |
32 |
1 unssi, luineen, paistettu, ilman nahkaa (luut poistettu) |
34 |
1 unssi, luuton (nahka poistettu) |
38 |
1 unssi, luuton, nahaton |
42 |
1/2 pieni (kypsennyksen jälkeen, luut ja iho poistettu) |
122 |
1 annos (95 g) |
142 |
1/2 keskikokoinen (kypsennyksen jälkeen, luut ja iho poistettu) |
142 |
100 g |
150 |
1/2 iso (kypsennyksen jälkeen, luut ja iho poistettu) |
160 |
1 1/4 rintapalaa (kypsennyksen jälkeen, luut ja nahka poistettu) |
201 |
1 kuppi, kuutioitu |
202 |
Samankaltaiset kohteet luokasta Kananrinta:
Samankaltaiset kohteet luokasta Kana:
Katso myös:
|
|
Ruoan haku
|
|
|
Viimeksi syödyt ruoat:
|