Ruokatietokanta ja kalorilaskuri |
|
1 1/4 rintapalaa (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu)
|
Ravintosisältö
Annoskoko
1 1/4 rintapalaa (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu)
Energiaa
2512 kJ
30%
600 kcal
Rasvaa
30,52g
44%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
7,004g
35%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
12,704g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
8,329g
Hiilihydraatit
21,8g
8%
Sokereita
0,51g
1%
Kuitua
0,7g
Proteiinia
56,28g
113%
Suola
1,63g
27%
Kolesterolia
168mg
Kalium
492mg
25%
Viimeksi päivitetty: 21 elo 07 07.33 ap.
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (15%)
Rasvaa (47%)
Proteiinia (38%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
Kuvat
|
|
Yhteenveto ravinnosta:
Cal
600
|
|
Rasva
30,52g
|
|
Hh
21,8g
|
|
Prot
56,28g
|
Kohteessa Paistettu ja Marinoitu Kananrinta ja -Nahka (Uunissa tai Paistinpannulla) (1 1/4 rintapalaa) on 600 kaloria
|
Kalorien jakautuminen: 47% rasva, 15% hh, 38% prot. |
Yleiset annoskoot:
Samankaltaiset kohteet luokasta Kananrinta:
Samankaltaiset kohteet luokasta Paistettu Kana:
Muut tähän liittyvät ruoat Kana
|
Katso myös:
|
|
Ruoan haku
|
|
|
Viimeksi syödyt ruoat:
|
Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.