Ruokatietokanta ja kalorilaskuri |
|
1/2 iso (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu)
|
Ravintosisältö
Annoskoko
1/2 iso (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu)
Energiaa
1725 kJ
21%
412 kcal
Rasvaa
20,97g
30%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
4,811g
24%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
8,727g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
5,721g
Hiilihydraatit
14,98g
6%
Sokereita
0,35g
0%
Kuitua
0,5g
Proteiinia
38,66g
77%
Suola
1,12g
19%
Kolesterolia
115mg
Kalium
338mg
17%
Viimeksi päivitetty: 21 elo 07 07.33 ap.
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (15%)
Rasvaa (47%)
Proteiinia (38%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
Kuvat
|
|
Yhteenveto ravinnosta:
Cal
412
|
|
Rasva
20,97g
|
|
Hh
14,98g
|
|
Prot
38,66g
|
Kohteessa Paistettu ja Marinoitu Kananrinta ja -Nahka (Uunissa tai Paistinpannulla) (1/2 iso) on 412 kaloria
|
Kalorien jakautuminen: 47% rasva, 15% hh, 38% prot. |
Yleiset annoskoot:
Annoskoko |
Kaloria |
1 ohut leike (n. 5 cm x 4 cm x 0,3 cm) |
18 |
1 keskikokoinen leike (n. 5 cm x 4 cm x 0,6 cm) |
37 |
1 kuutiotuuma, luuton |
44 |
1 paksu leike (n. 5 cm x 4 cm x 1 cm) |
55 |
1 unssi, luineen (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) |
57 |
1 unssi, luineen (luut poistettu) |
65 |
1 unssi, luuton (kypsennyksen jälkeen) |
65 |
1 unssi, luuton |
74 |
100 g |
261 |
1/2 pieni (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) |
313 |
1 kuppi, kuutioitu |
352 |
1/2 keskikokoinen (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) |
365 |
1 annos (140 g) |
365 |
1/2 iso (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) |
412 |
1 1/4 rintapalaa (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) |
600 |
Samankaltaiset kohteet luokasta Kananrinta:
Samankaltaiset kohteet luokasta Paistettu Kana:
Muut tähän liittyvät ruoat Kana
|
Katso myös:
|
|
Ruoan haku
|
|
|
Viimeksi syödyt ruoat:
|