Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Parmesanjuusto (Silputtu)

Ravintosisältö
Annoskoko
1 rkl
annosta kohti
% RI*
Energiaa
87 kJ
1%
21 kcal
Rasvaa
1,37g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,868g
4%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,437g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,033g
Hiilihydraatit
0,17g
0%
Sokereita
-
Kuitua
0g
Proteiinia
1,89g
4%
Suola
0,21g
4%
Kolesterolia
4mg
Kalium
5mg
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 04 helmi 08 05.07 ap.
1%
GDA:sta*
(21 cal)
1% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (3%)
 
Rasvaa (60%)
 
Proteiinia (37%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
21
Rasva
1,37g
Hh
0,17g
Prot
1,89g
Kohteessa Parmesanjuusto (Silputtu) (1 rkl) on 21 kaloria
Kalorien jakautuminen: 60% rasva, 3% hh, 37% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
1 rkl 21
100 g 415

Samankaltaiset kohteet luokasta Parmesanjuusto:

Parmesanjuusto (Kuivaraastettu)
Parmesanjuusto (Raastettu)
Parmesanjuusto (Kova)
  Näytä lisää kohteen Parmesanjuusto ravintotietoja

Samankaltaiset kohteet luokasta Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja

Katso myös:

Silputtu Vehnä (Pelkästään)
Pehmeät Leipätikut Valkosipulin ja Parmesanjuuston kanssa
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Castelli Parmigiano Reggiano
Foodin Paramesan
Deluxe Parmigiano Reggiano
Castelli Dried Grated Cheese


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.