Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

2 rkl

Suola

Ravintosisältö
Annoskoko
2 rkl
annosta kohti
% RI*
Energiaa
0 kJ
0%
0 kcal
Rasvaa
0g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0g
0%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0g
Hiilihydraatit
0g
0%
Sokereita
0g
0%
Kuitua
0g
Proteiinia
0g
0%
Suola
34,88g
581%
Kolesterolia
0mg
Kalium
3mg
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 04 helmi 08 05.07 ap.
0%
GDA:sta*
(0 cal)
0% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (100%)
 
Rasvaa (0%)
 
Proteiinia (0%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
0
Rasva
0g
Hh
0g
Prot
0g
Kohteessa Suola (2 rkl) on 0 kaloria
Kalorien jakautuminen: 0% rasva, 0% hh, 0% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
1 hyppysellinen -
1 tl -
1 rkl -
1 unssi -
100 g -
1 kuppi -

Samankaltaiset kohteet luokasta Suola:

Merisuola
  Näytä lisää kohteen Suola ravintotietoja

Samankaltaiset kohteet luokasta Mausteet:

Mustapippuri
Curryjauhe
Valkosipulijauhe
Chilijauhe
  Näytä lisää kohteen Mausteet ravintotietoja

Katso myös:

Meira Suola
Jozo Light Suola
Pansuola Mineraalisuola
Jozo Mineraalisuola
Pirkka Mineraalisuola
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Santa Maria Fajita Smoky BBQ
Meira Chilimausteseos
Knorr Kalaliemikuutio
Foodin Ravintohiivahiutale
Blue Dragon Thai Punainen Currytahna
Pirkka Keskivahva Fajita Mausteseos


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2021 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.