Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1523 kJ
18%
364 kcal
Rasvaa
0,98g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,155g
1%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,087g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,413g
Hiilihydraatit
76,31g
29%
Sokereita
0,27g
0%
Kuitua
2,7g
Proteiinia
10,33g
21%
Suola
0,00g
0%
Kolesterolia
0mg
Kalium
107mg
5%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 21 elo 07 07.33 ap.
18%
GDA:sta*
(364 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (86%)
 
Rasvaa (2%)
 
Proteiinia (12%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
364
Rasva
0,98g
Hh
76,31g
Prot
10,33g
Kohteessa Valkoiset Jauhot (100 g) on 364 kaloria
Kalorien jakautuminen: 2% rasva, 86% hh, 12% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
1 rkl 28
100 g 364
1 kuppi 455

Samankaltaiset kohteet luokasta Jauhot:

Valkoinen Vehnäjauho (Kaikkiin Tarkoituksiin)
Täysjyvävehnäjauhot
  Näytä lisää kohteen Jauhot ravintotietoja

Katso myös:

Pirkka Valkoiset Pavut
Bonduelle Valkoiset Pavut
Pirkka Valkoiset Pavut Tomaattikastikkeessa
GoGreen Suuret Valkoiset Luomupavut
Eldorado Valkoiset Pavut Tomaattikastikkeessa
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Fazer Psyllium
Belbake Free from Gluten All-Purpose Baking Mix
Salliselta Maissijauho
Myllärin Lettu- ja Pannukakkujauho
Myllyn Paras Emännän Täysjyvä Kaurajauho
Myllärin Luomu Ruisjauho


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.