Valmisteluiden vaatima aika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Helpoin resepti vähän hiilihydraatteja sisältävälle aterialle.
Ainesosat
Ohjeet
- Halkaise ja koverra kurpitsat ja pilko pieneksi täyte
- Laita kuoriin suolaa ja esipaista uunissa n. 10min. Paista pilkottua täytettä pannulla ja lisää joukkoon tonnikala, paprika, valkosipuli ja mausteita.
- Täytä veneet paistetulla täytteellä ja lisää sinihomejuusto, pilkotut tomaatit ja juustoraaste sekä oreganoa päälle.
3 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Pääruoat
Uusimmat reseptit
Yksinkertainen, terveellinen ja helppo tehdä.
|
Herkullinen resepti lounaaksi tai illalliseksi.
|
Herkullinen ja pehmeä, täydellinen matkamuistojuhliin.
|
Terveellistä, maukasta ja vähähiilihydraattista.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
143 kaloria yhdessä Kesäkurpitsavene annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 32% rasva, 21% hh, 46% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
597 kJ
7%
143 kcal
Rasvaa
5,19g
7%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
3,172g
16%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,015g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,101g
Hiilihydraatit
7,69g
3%
Sokereita
2,88g
3%
Kuitua
2,7g
Proteiinia
16,82g
34%
Suola
0,18g
3%
Kolesterolia
0mg
Kalium
296mg
15%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (22%)
Rasvaa (32%)
Proteiinia (46%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|