Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
6 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
1 h 20 min
Kypsennysaika:
30 min
Ateriatyyppi:
Salaatit ja Salaatinkastikkeet
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: petrooli

Kanapastasalaatti

Helppo ja terveellinen pastasalaatti, josta perheesi nauttii.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Paista kana ja keitä pasta al dente. Anna heidän jäähtyä.
  2. Sekoita dippijauhe kermaviiliin.
  3. Pilko omena, persilja, kevätsipuli, paprika, kurkku, juustokuutiot ja salaattisekoitus, sekoita kastike, lisää keitetty kana ja pasta. Siirrä astiaan, jossa on kansi.
  4. Anna sen maustua vähintään tunnin ajan jääkaapissa.
2 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 


     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Salaatit ja Salaatinkastikkeet

Uusimmat reseptit

jäseneltä: Kipa70
Yksinkertainen, terveellinen ja helppo tehdä.
jäseneltä: eloheina
Herkullinen resepti lounaaksi tai illalliseksi.
jäseneltä: mar.bello
Yksinkertainen, maukas ja vähäkalorinen resepti.
jäseneltä: vnsaah
Tämä helppo ja herkullinen ruokalaji, joka valmistuu vain 25 minuutissa.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

407 kaloria yhdessä Kanapastasalaatti annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 36% rasva, 42% hh, 22% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1703 kJ
20%
407 kcal
Rasvaa
16,29g
23%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
6,566g
33%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
1,183g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,232g
Hiilihydraatit
43,12g
17%
Sokereita
6,4g
7%
Kuitua
2,4g
Proteiinia
22,35g
45%
Suola
2,35g
39%
Kolesterolia
8mg
Kalium
239mg
12%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
20%
GDA:sta*
(407 cal)
20% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (42%)
 
Rasvaa (36%)
 
Proteiinia (22%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.