Jauhelihalla ja Porkkanoilla Täytetyt Letut
Valmisteluiden vaatima aika: 1 h
Kypsennysaika: 20 min
Ateriatyyppi:
Pääruoat
Välipalat
Lounas
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
jäseneltä: zeagel
Jauhelihalla ja Porkkanoilla Täytetyt Letut
Mukava viikonloppuinen iltapala, joka maistuu perheen kaikenikäisille ruokailijoille.
Ainesosat
Ohjeet
- Paista letut ja anna niiden hieman jäähtyä. Lettuja tarvitaan tämän ohjeen mukaisesti 21 kappaletta.
- Ruskista sipuli ja jauheliha ja kaada ne sitten erilliseen kulhoon.
- Sekoita jauhelihaan pilkotut babyporkkanat ja kermaviili. Mausta oman maun mukaan esim. mustapippurilla, grillimauste ja valkosipulijauheella.
- Levitä reilu ruokalusikallinen täytettä letun päälle ja rullaa se lettu sitten kiinni. Toista kaikille letuille.
- Nosta täytetyt letut uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele lettujen päälle hieman juustoraastetta.
- Kypsennä lettuja uunin keskitasossa 225 asteessa noin 20min niin että juusto sulla ja saa kauniin värin.
17 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Pääruoat
Välipalat
Lounas
Uusimmat reseptit
Niin herkullinen ja syytön jälkiruoka tai välipalaksi.
|
Herkullinen ja pehmeä, täydellinen matkamuistojuhliin.
|
Terveellistä, maukasta ja vähähiilihydraattista.
|
Tämä helppo ja herkullinen ruokalaji, joka valmistuu vain 25 minuutissa.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
181 kaloria yhdessä Jauhelihalla ja Porkkanoilla Täytetyt Letut annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 42% rasva, 39% hh, 19% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
758 kJ
9%
181 kcal
Rasvaa
8,57g
12%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,691g
13%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,001g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,003g
Hiilihydraatit
17,62g
7%
Sokereita
0,75g
1%
Kuitua
0,5g
Proteiinia
8,56g
17%
Suola
0,04g
1%
Kolesterolia
0mg
Kalium
8mg
0%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (39%)
Rasvaa (42%)
Proteiinia (19%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|