Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
4 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
15 min
Kypsennysaika:
30 min
Ateriatyyppi:
Jälkiruoat
Välipalat
Aamiainen
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: KuiCui

Omena-Marja Hyvä

Gluteeniton. Ohje sisältää 100% puhdasta kauraa.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Laita ensin astian pohjalle mansikat ja mustikat.
  2. Sekoite erillisessä kulhossa, puolet kaurasta, sekä puolet myös sokerista ja rasvasta(sulatettu). Lisää ne sitten marjojen päälle.
  3. Seuraavaksi laita omena viipaloituna kauraseoksen päälle.
  4. Sekoita erillisessä kulhossa loput kaurasta, sekä loput sokerista ja rasvasta(sulatettu). Lisää nämä omenoiden päälle.
  5. Laita vuoka uuniin ja paista sitä n.250 asteessa n 30min. Niin että pintaan tulee kauniin ruskea sävy.
  6. Nauti heti lämpimänä.
31 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 


     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Jälkiruoat Välipalat Aamiainen

Uusimmat reseptit

jäseneltä: Foxensio
Vähän erilainen pastaresepti, joka on kuitenkin erittäin hyvä ja täyttävä.
jäseneltä: Mrsferm
Nämä sämpylät ovat täydellistä syksyisille keitoille.
jäseneltä: lucas.lingman
Nauti upeasta ja ravitsevasta smoothiesta.
jäseneltä: zeagel
Helppo ja nopea wokki kanalla ja nuudeleilla höystettynä.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

340 kaloria yhdessä Omena-Marja Hyvä annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 15% rasva, 31% hh, 54% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko: annosta kohti
 
annosta kohti
Kilojoulea 1423 kJ
Kaloria 340 kcal
Proteiinia 144,55 g
Hiilihydraattia 81,71 g
  Sokereita 19,74 g
Rasvaa 17,36 g
  Tyydyttyneitä rasvahappoja 7,942 g
  Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja 2,652 g
  Monityydyttymättömiä rasvahappoja 0,473 g
Kolesterolia 27 mg
Kuitua 11,3 g
Natrium 2 mg
Kalium 98 mg
17%
GDA:sta*
(340 cal)
17% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (31%)
 
Rasvaa (15%)
 
Proteiinia (54%)