Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
4 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
10 min
Kypsennysaika:
22 min
Ateriatyyppi:
Alkupalat
Välipalat
Aamiainen
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: Lastunaama

Uunimunakas

Uunimunakas, jossa on käytetty enemmän valkuaista. Sisältää maitoa, juustoa, kirsikkatomaattia, paprikaa, sipulia sekä valkosipulia.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Erottele neljä kanamunan valkuaista kulhoon. Lisää yksi kokonainen kanamuna sekä maito. Lisää mausteet (esim. rosmariini, timjami, suola ja pippuri).
  2. Pilko kirsikkatomaatit ja paprika. Pilko sipuli ja valkosipuli (voit halutessasi kuullottaa nämä pannulla, mutta ei välttämätöntä).
  3. Kaada kulhoihin/vuokaan puoliksi täyteen maitomunaseosta. Lisää näiden päälle sipulit, paprikat ja kirsikkatomaatit. Kaada kulhoihin/vuokaan loppu massa tasaisesti. Laita juustosiivut päälle. Paista uunissa 200 asteessa n. 22-25 min.
60 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 


     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Alkupalat Välipalat Aamiainen

Uusimmat reseptit

jäseneltä: sanna71s
Ihanan luonnollinen ja herkkä.
jäseneltä: kurviska
Makeita välipalakeksejä ilman sokeria.
jäseneltä: Josu1
Todella ravitseva ja täyttävä aamiainen sekä välipala.
jäseneltä: KuiCui
Hyvää vaikka pelkäksi juomaksi.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

105 kaloria yhdessä Uunimunakas annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 34% rasva, 22% hh, 45% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko: annosta kohti
 
annosta kohti
Kilojoulea 439 kJ
Kaloria 105 kcal
Proteiinia 11,52 g
Hiilihydraattia 5,54 g
  Sokereita 4,85 g
Rasvaa 3,85 g
  Tyydyttyneitä rasvahappoja 1,894 g
  Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja 0,621 g
  Monityydyttymättömiä rasvahappoja 0,238 g
Kolesterolia 69 mg
Kuitua 0,4 g
Natrium 144 mg
Kalium 47 mg
5%
GDA:sta*
(105 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (21%)
 
Rasvaa (34%)
 
Proteiinia (45%)