Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Baresa

Garlic Pickled

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
268 kJ
3%
64 kcal
Rasvaa
0,10g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
9,80g
4%
Sokereita
4,00g
4%
Proteiinia
3,90g
8%
Suola
0,01g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 22 maalis 18 06.17 ip.
3%
GDA:sta*
(64 cal)
3% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (70%)
 
Rasvaa (2%)
 
Proteiinia (28%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
64
Rasva
0,1g
Hh
9,8g
Prot
3,9g
Kohteessa 100 g on 64 kaloria
Kalorien jakautuminen: 2% rasva, 70% hh, 28% prot.

Luokkaan Baresa ja Valkosipuli liittyvät:

Garlic In A Chili Marinade
Mausteyrttimarinoitu Valkosipulinkynsi
Garlic In A Herb Marinade

Lisää Baresa tuotteita:

Mixed Olives Basil & Lemon
Snack Olives
Tomato Passata
Tomaattimurska
Chopped Tomatoes in Tomato Juice
  Näytä kaikki tuotemerkin Baresa tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Valkosipuli:

Valkosipuli
Valkosipulijauhe
Valkosipuli (Kypsennetty)
Jauhettu Valkosipuli
  Näytä lisää kohteen Valkosipuli ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kartanon Valkosipuli Meetvursti
Oikia Musta Melody
Atria Black Garlic Glaze
Vegontable Yrttimarinoidut Valkosipulinkynnet
Benecol Valkosipuli Tuorejuusto
Herkkutilan Vegaaninen Valkosipuli Levite


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.